CASA DI NAPOLI

CASA DI NAPOLI heerlijke pizza's en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1740 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Di Napoli. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2022 om 21:37 Delicious!
17 jul 2022 om 0:16 Een prima gebakken pizza en de extra champignons en paprika waren ook echt echt extra. Heerlijk!
16 jul 2022 om 21:52 Late and cold we order 6 pizza they were al shit. Like a cold tosti
16 jul 2022 om 21:08 Begrijp de positieve recensies helemaal. Pasta was heel flut en turkse pizza kon ik niet eens opmaken. Zo slecht was het. Maar bezorging was echt super snel, rond 25 minuten. *Eten waarschijnlijk opgewarmd, waardoor we het zo snel hadden ontvangen.
15 jul 2022 om 14:08 Lekkere pizza's en supersnel bezorgd
14 jul 2022 om 11:47 Good food
11 jul 2022 om 0:14 De pizza was niets bijzonders, maar wel prima.
10 jul 2022 om 19:42 Enorm aardige man en erg lekker eten. Ik was er per ongeluk al 30 minuten voor de afgesproken afhaaltijd, maar dat was niet erg: hij maakte de pizza meteen en terwijl ik een sigaret rookte was de pizza al klaar.
10 jul 2022 om 19:18 Pizza was slap, dubbelgevouwen alsof de doos op de zijkant gevallen was en net iets warmer dan lauw. Al met al niet de aller slechtste pizza die ik ooit gehad heb maar ook zeker niet goed.
8 jul 2022 om 20:20 Goed eten, snel gebracht. Heerlijke appeltaart maar wel klein stukje.
8 jul 2022 om 8:27 I liked the way they deal with the customer and the accuracy of time super
7 jul 2022 om 21:25 Snel, warm, lekker . Alles goed.